Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA EN LAMM!

Det var en gång en lamm som sökte hjälp i en fredlig skog

I skogen bodde alla djur tillsammans i fred, lugn och ro

Vänligt välkomnades lmmen av skogens vänliga kungen

När lammen satte fast sina fötter i skogen

avslöjade hans vargansiktet

Lammen var odjur så att han ätit alla oskyldiga i freds namn

Lammen tog makten i skogen därefter

Och skogens riktiga boende knappt lever  och får mat och dryck och blev de slavar till den lammen som kom då han hade knappt kläder som täckte hans kropp

Och till nu flera skogar söks i mänklighetens namn och flera vargar söker hjälp bakom lammansikte

SLUT




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-06-22 17:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra
formulerat
fattar precis
vad du menar
precis så
är det!
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP