Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur rödgula häftet, texter. Bilden är tagen i intimt samarbete mellan musik, konst samt mig själv som person i slumpvisa sammanhang.


(nr 116 av 124) Gör vi bror



Går runt och undrar
går runt i ring
går kring
gör vi bror

illa mår vi
illa tvår vi
illa gör vi
gör vi bror

bränner på bål
höjer en skål, för oss
höjer upp oss
sänker ned i träsket
gör vi
gör vi bror




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-22 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP