Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag som skriver detta har just anmanats om att göra en 'kort' paus. Nöjer du dig med tallrikar och lock till kastruller, dit du kommer. Eller kastar du fortfarande diskus för idrottsklubben Armhåla IF? Också ett 'jäla' ställe att bo på.


Fotboll handlar texten nästan inte om alls




Rent mentalt vill Anders kunna springa ut på en fotbollsarena och bara börja spela 'proffsfotboll' då signalen från domarens visselpipa ljuder. Bara att han inte tränat alls för att kunna spela fotboll över huvud taget. Andra aber som lägger hinder i vägen är att han sitter i rullstol efter att ha varit med om en krock med bil och därför är förlamad från midjan och nedåt. Han har dessutom nyligen fått knapp ledsyn och skulle behöva eskort då han tar sig någonstans som in på en stadion eller så. Men drömmen lever och det är den som ofta gör honom den tjänsten att han känner sig glad och uppspelt. Något kan det hjälpa att han lärt sig spela gitarr och trummor och klarar av att hantera dessa instrument även om det vore totalt mörker i rummet. Sedan finns det ju ljudböcker och även hans käresta, som är blind sedan födseln, hanterar ett piano eller en flygel med såväl skicklighet som personligt temperament. Vad hon heter? Det skall väl du enbart... ...Anita.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-22 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP