Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första


Kvinnan

Jag hör en symfoni
Likt vinden
talar till mig
Stum blir jag
Så som träden

Strävar löven efter något
Något oemotståndligt

Medans mitt inre fylls av lågor
Eldsvåda jag inte kan kontrollera




Fri vers (Fri form) av Fidde550
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-22 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fidde550

Senast publicerade
Kvinnan
* Se alla