Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bara


Låt mig bara gå innanför mina murar.


Så noggrant konstruerade.


Fruktansvärt hårda försvarsställningar.


- - -


Ingen kommer nära mig.


Om jag inte vill!

- - -


Orkar inte med.


Kändiskåta människor.


Som bara lismar.


Som plötsligt skall bli min vän.


Med eller utan kärlek.


Låt mig bara.


Avsluta min roman om livet.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-06-22 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP