Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäckten

Det finns tillfällen
i livet
när vi saktar ner
stressens rusch

Då upptäcker vi
livets sanning
vi springer ifrån
i vardagen

Det finns tillfällen
när döden
tappar sitt grepp
om oss

- det är då vi verkligen lever




Fri vers av AjBi
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-22 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi