Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inhalator & acetylcystein

Sverige har blivit hårdare,
men jag har blivit mjukare

Matsmätningens spontanensemble
spelar upp
en bubblande badbaljskadens

Bronkitmörkret väser
och gurglar
sina slemmiga rör
i noirdystra
Kaliningradkantater

Sverige har blivit vårdare;
jag har blivit sjukare

Apotekarna
genskjuter kroppen
under Cerberus grova skall,
med inhalator och acetylcystein

Bronkitensemblen
brusar upp sina rossliga pipor




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-22 20:42



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roliga ord i det slemmiga innehållet!
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP