Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midsommarkväll

 

midsommarkväll med

sol och regn i en

park

sorl

sång

tradition

dans och godisregn

doft av kaffe och öl

vinstlotter nitlotter rullas upp medan

sockervadden lägger sig som

balsam

över våra otåliga liv




Fri vers av dorotea VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-22 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP