Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan sitter vid evighetens port


Människan sitter vid evighetens port

Människan sitter vid evighetens port
och undrar vad fan hon gjort
det som började så bra
åt helvete det barkar sta
och fegt jag tänker
med större tro
även jag skulle fått ro
inspikad i rumtidens lagar
människan kan sluta sina dagar




Fri vers (Prosapoesi) av Sören Turesson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-22 21:33



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
Bry dig inte om Lazze. Dessutom var det ju diktens port och inte evighetens ;)
2019-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Ferlin
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP