Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekt... .. .

- Farlig dryck i fjälltopp Albin?
Öl kanske och dricka som ett svin?
- Det finns nog värre
det tror jag min herre...
En del ju säger: Det e´ La´vin




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-22 21:53



Bookmark and Share


  limerick VIP
Fyndiga du!
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt