Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitar av glas

Av kramsnö din kyss. Avskalad. Sann.
Vingklippt fjäril, saknadens tårar.
Haltande rådjur på livets allé.
Hajtänder dissikerar mina minnen av betong.
Regnbågsskimrande stockros trotsar regnet i din väderbitna hud.
Isbjörnar känner isflaken sakta smälta under sina ramar.
Som drakarnas dynasti och enhörningarnas oas av näktergal.
Vi upptäcker varandra under stjärnhimlens draperi.
Tusen giraffer tidigare än väntat, du rör vid min själ, så listigt, så bitterljuv.
Hallon och lakrits shots jag intar intravenöst.
Godnatt morgon.
Godmorgon natt.
Alla dagar och nätter
som är vi.
Som mor, som far.
Som syster, som bror.
Som du, som jag.
I havet vi simmar i stim.
På land är vi som vargar i flock.
Flykt från ensamheten.
Sköra som pusselbitar av glas.
Vi passar ihop.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-22 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP