Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker gör då inte livet lättare att leva

Sverige, du har förändrats enormt mycket
förändringen är absolut inte till det bättre
utan till det sämre & alltför mycket negativt
öppnade gränser har sina djupa hemska spår
fritt fram för en massa nedbrytande saker
det verkar som allt är fritt fram idag
rättssystemet verkar klappa medhårs
kriminella förövare våldsfolk & annat skräp
nästan inga straff & man ser mellan fingrarna
låter många gå fri & att fortsätta sina våldsverk
man blir skogstokig på styrande politiker
som inte tar tag i eländet med hårdhandskarna
& sätter säkerheten & tryggheten i centrum
istället ser de bara på med din stora flathet
tillåter raseringen av landet att fortgå
hela samhället håller på att söndras i bitar
en efter en faller de ner på den skakiga marken
människor är rädda & oron växer som ogräs
politiker gör då inte livet lättare att leva
hela tiden försämringar & besparingar
indragningar & ständigt ökade skatter!
den som försvarar denna utveckling
måste vara helt hjärntvättad eller korkad
för inte kan en vettig klok & vis
tycka den är fantastisk & bra
det går ju bara åt ett håll
ner i mörkaste grav







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-23 21:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-06-24

  MALVAA VIP
förändringen är absolut till det sämre
Sverige välkomnar gäster som flödet blod ur deras fingrar
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP