Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när internet slocknat kommer verkligheten ta över. Igen.


Om orörd nakenhet



skygg som en skamlig hemlighet smög hon
tyst längs en dimma som knappt kommit ur
mossan ännu, så vild men blyg nog att niga

under dunklet, just över daggen



Naken, omsluten blott av sig själv







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-23 01:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Se där poesi om nyckelpiga, hon som kunde så vackert niga, nycklar bar hon vid höftens kam, utan något synbart bevis på skam, dimman ligger tyst över myren, en röd Jaguar står parkerad vid fyren...
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP