Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen och månen

Både solen och månen lyser upp min himmel
dag som natt
Jo, de båda fyller mig alltid med glädjetårar och skratt
Lyser upp så underbart och vackert för mig
Så nära men ändå så långt borta
Men ibland känns det faktiskt som om jag skulle
kunna ta ner de båda med min ena hand
Som om jag skulle kunna stoppa ner de båda i fickan
för att sen springa ner till den ödsliga stranden
där jag gräver en grop för att sedan gömma de båda
i sanden
För jag vill äga dem
Förvara dem
Försvara dem med mitt liv
För solen och månen är bara mina
Solen och månen är min egen lilla skatt
De som alltid lyser upp så klart för mig dag som natt
Ja, jag tycker ju att de är så fina...

Solen och månen!

Ken Cassel
23/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-06-23 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel