Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är förlorad på oceanen

Seglet har gått sönder av den starka vinden i stormen
Är ensam på ett öppet hav
Rider på vågorna
Bara vatten så långt ögat kan se
Undrar om jag någonsin mera kommer att få se land
Undrar om jag någonsin mera kommer att få se
min älskade le
Hon som står där just nu och väntar på mig på en
öde vit strand

Vind för våg flyter jag fram
Kämpar på med blodad tand
Vägrar att ge upp
Måste försöka hålla modet uppe
Måste försöka hålla mina tankar klara, då mina tankar bara
måste hålla sams
Annars är risken stor att jag går ner på djupet
Vill ju nu bara komma hem till min älskades famn

Segelbåten flyter hit och dit
Jävla skit
Är förlorad på oceanen!

Ken Cassel
23/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger
Publicerad 2019-06-23 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel