Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han skriver ett inbjudningskort

som han skickar till henne
En helt ljuvlig kvinna som han älskar
Så han har nu reserverat ett bord för två på restaurang
och bar, Lustans lakej
där han nu tänker uppvakta henne med en god middag
i hopp om att hon sen ska vilja dansa med honom
hela natten lång
Så därför har han även mutat dj´n att spela hennes mest
älskade kärlekssång
Så vad gör han inte för att lätta upp stämningen lite granna
och för att de båda lite lättare ska kunna komma igång

Nu sitter han här där och väntar på henne förväntansfull
medan hans hjärta slår i en allt snabbare takt
Och allt det här har han gjort för kärlekens skull
då det är hon som har fångat in honom med sitt magiska
trollspö
Då hon nu har fångat in honom med sin kärleks makt...

Han skriver ett inbjudningskort!

Ken Cassel
23/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-23 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel