Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyvärr

Men inget varar för evigt
Inte ens den mänskliga rasen
För om två och en halv miljarder år så slocknar solen våran
Frågan är då om vissa av oss redan har lyckats fly i någon
slags farkost ifrån planeten jorden
En farkost som måste gå två gånger snabbare än ljusets
hastighet för att vi ska kunna ta oss fram i det så stora kosmos
i jakt på någon annan planet där vi kan bosätta oss på
Men frågan är nu då
Undrar om vi inte själva redan långt innan solen slocknar
har lyckats förgöra oss själva, då vi har misslyckats
helt totalt
Överbefolkning och miljöförstöring och krig
Så tyvärr
Inget varar för evigt!

Ken Cassel
23/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger
Publicerad 2019-06-23 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel