Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARAFÖRDOM

Bolsjevik javisst
denna antikrist
nyrakad barnrumpa

sågs döden pumpa
ur den gamla brunnen

endast för att skägget raka
med lödder tvålas borst
sedan rakningen var över

doftande som en rödklöver
äng som stod i blomsterprakt

gick in till mor
som aldrig gjorde hor
med okända män

ur tunna av ek han drack genever
blev sedan full
en vacker nyrakad vanlig man.

© Bosse 23 juni 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-23 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten