Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en drömmare i oss alla

då vi drömmer om saker som vi hoppas ska hända i
framtiden
Något gott
Saker som vi mer än gärna skulle vilja göra eller få uppleva
Saker som man kanske har drömt om ända sedan
man var liten
Kanske som en fallskärmsjägare när man slänger sig
hejdlöst ut ifrån ett plan på låg höjd
som den värsta eliten
Eller kanske om man har blivit till en alkoholist och vill
lyckas sluta med spriten eftersom man nu har
börjat känna sig så sliten
Så den som förnekar att den är en drömmare emellanåt
ljuger bara
Och då behöver man inte lyssna på den skiten
Det skitsnacket!

Det finns en drömmare i oss alla!

Ken Cassel
23/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-23 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel