Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beltane

solen, dansen, lekarna vi sjöng, vi skrattade

så lugnet

mat, prat och visor

en snaps

kulinarisk magi

och vyn över viken

på första parkett

en fullt utvecklad dubbel regnbåge

som fyllde hela horisonten

och mig med hopp

för framtiden

Men vad hade jag annat väntat mig

Det är ändå

gudinnans högtid




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-23 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP