Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


716.Mörka hörn i din själ.II. k.13

Ett horn av mörkret_en del av ljuset.k.13

Som fjärilsvingar,susade SVARET vid hennes öra.

"OM VEM du BER och HOS VEM du FRÅGAR...
FRAMME...accelererar försiggår i flytande!"
"Men HANS MÅL - att undvika mål!",utbrast hon.
"Därifrån kom ROPET och det är EN KOMPASS för dig!"
"HANS början...där är slutet... finns inget mitten...!",
utbröt hon med ännu mer spänning.
"När ÖDET kommer att fästa dig,dubbel chans att peka
på sig själv."
"Nej,nej!Glittrande fläck förblindade mig och jag är på
språng...för att dölja DEN tiger jag ...Låt DEN ligga
där,orörd av någon.Jag ändå...snubblade på när jag
passerade förbi.Mitt EGET MÅL till HONOM...
Gör min vägen lätt!"
"Så där darrar du varje gång...men åh,var uppmärksam
och låna örat bara åt dig själv..."

Och HEMLIG VISKNING trängde i henne med chockkraft.

Hon krympte ihop och skakade på huvudet.
"Bana inte min väg genom folkmassan!Allmänna steg
förvirrar min okunnighet av min egen väg ...
När formaliteterna är över, andan jakts andan kommer
fram,då jag är på min vakt.
"IBLAND... för individen är en folkskara skrämmande
och för folkmassa kan en individ vara farlig..."
"Slingan Sticker Spåret och Dess spår...smyger sig till slingan."
"Min trogna följeslagare med sin sång kommer att vägleda
dina steg."
"Hur skiljer jag Vem och VAR är HAN?"
"Tugga och lägga ner!Så här med er...Ansträng dig!!!
Från början...räknade JAG inte med enormt växande last
med blixtens hastighet.På grund av det hinner JAG inte
förvarna..."
"De förvärras av något som märks,en anledning att undvika
dem.Som en svamp suger upp vatten...DITT SIGILL!!!bara
den här tanke,ger mig styrka redan!Men skynda inte,ge mig
inse att DU... "

Fluorescerande Ljus flimrade plötsligt och förändrades till
färgerna av ett bourgognevin.Ansiktslösa hörsel fylldes
med ljud.
"NÅGON SKRAPPAR!!!Händer upp och likt fallskärm ner..."

Gallien livades upp.Hon smällde Byron på ryggen med
handflatan och hojtade likt en megafon,
"DAGS!FÖR VÅR TID ATT DYKA..."
Byron förbryllad,"Men vart?!Där ligger en sådan avgrund
att jag tvivlar ..."

Men hans försiktighet i ett olämpligt ögonblick förargade
henne.Med all sin kraft tryckte hon sig mot tunneln. Den
skakades som gelatin och sprack.


f.f tbc




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-23 08:30



Bookmark and Share


  petter rost
"Som fjärilsvingar, susade SVARET vid hennes öra"... DEN FÖRNIMMELSEN!!! Och jag fortsätter in i själens mörka hörn – denna gäckande, rika, oförutsägbara resa...
2019-06-23

    ej medlem längre
viskningar är vackrast
telepati
0hz
0db
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP