Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som drar snabbast

 

 

Vilda Västern är tillbaka

det skjuts hej vilt

män dör, män skottskadas

alltid män

vad är det med män?

tror de att de är osårbara?

att de är stålmän 

som kan stoppa kulor?

vet de inte om att de leker med döden?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-23 09:44



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Det är inte Vilda Västern som kommit tillbaka, det är Vilda Västen, en skottsäker skyddsväst det handlar om, då kan man skjuta på varandra hejvilt.
2019-06-23

  Cikoria Blå VIP
Det är något konstigt med det.

2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP