Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KONST

Jag lärde känna konsten att gråta

Men aldrig

lärde känna konsten att glömma

Glömma?

Glömt mig!




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-06-23 09:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att glömma är en konst man aldrig lär sig, ty människan är konstruerad att inte glömma.
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP