Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det va´ katten!

Kvinn-liga upptäckte och fann
man-liga vill få till ett rätt: Spann!
På ryggarna sköt
katt la näsan i blöt:
Ej någon kan lära det minsann!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-23 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt