Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du raderat dig?

i åratal jobbade du
på din profil på Instagram

du gjorde allt för att samla
så många följare och gillningar som möjligt

tänk att bli en Instagram-kändis
tänk - OMG - om du kunde bli en influencer?

måste synas, måste väcka uppmärksamhet
för mycket gas och dåliga bromsar

du vek ut dig
både med och utan kläder

med tiden växte klyftan
mellan din profil och det som är du allt mera

slutligen, efter många år,
fick hela karusellen dig bara att må illa

vilken lättnad när du till slut
fattade beslutet att radera hela skiten

som att bryta kontakten med en raket
uppskjuten rätt ut i cyberrymden




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-23 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såg nu att man inte kan använda emoijees här ;) Det skulle inte vara frågetecken på slutet :D ha ha
2019-06-24

    ej medlem längre
Mycket bra text! Information sprids så lätt idag, både bra och dålig. Har en femtonårig dotter jag försöker lära vett och etikett gällande det du beskrev. Kampen är hård. Själv finns jag på många sociala medier, men med mina fotografier och kan förstå lockelsen att växa och bli populär. Jag antar att det samma gäller på poeter fast ännu värre. Här finns ju risken att lämna ut mycket av sig själv, vara naken fast med kläderna på ????
2019-06-24

  annapoem
Viktig text.
Hur lätt det är att jaga vinden
Och tappa bort sin egen skugga
2019-06-23

  Språk, hjärna!
Bra titel!
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP