Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårdslösa uttalanden...


FÖRINTA!

Förinta är ett uttryck för disharmoni, prästen Moni,
vid den lilla sjön Tron förmedlade under sin andakt;
visa din respekt och tag emot en tillit av kärlek som
läkande belöning.

August Strindberg sammanfattade ondskan med;
"Det är synd om människorna...". Ondska, önskan
att förinta sina medmänniskor finns inte med i min
värld.

Förinta är ett skamgrepp som slår tillbaka, visa mer
förståelse och respekt i den värld vi nu lever i...
Älska din nästa såsom dig själv om du nu kan det.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-23 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje