Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärande våg


Flöden av tid

Vindburna röster
från ett hav

Drar oss
oundvikligen
mot strändernas
evighetssvall

Sökande
en bärande våg




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-23 11:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag väntar på den sjunde vågen
I skuggan av den sjunde vågen".
Så sjöng Olle Ljungström i Reeperbahn.
Född samma år som jag men i dag inte längre med oss.

Ibland ska man söka det man söker men inte DÄR man söker det.
2019-06-23

    Lars Gullberg
Fin metafor
och fint bildspråk här.


2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP