Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Våldtagen oskuld

Du lättar kedjorna, lite,
nästan omärkbart mörka stunder,
bit för bit,
jag har svårt att se,
stundtals i mörker,
men,
jag börjar tro ( korta stunder)
att det någonstans finns ett ljus,
längst in i ryggraden,
mellan revbenen,
i hjärtats blod,
i min kropps hela själ,
sitter jag skakande stadig,
fast besluten,
jag kommer att gå,
hela vägen dit.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-23 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann