Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av oberättade sagor

De lyfter ur dig allt osagt
trollsländornas broderade vingar
längs dina armar, ormbunksstjälkar
trädkronorna av tunn spets
utspädda av himmel
och nattvarelserna runt dig
stryker med tysta händer
bänder varsamt upp din bröstkorg
fyller den väntande skogen
med dikter du aldrig skrev




Fri vers av Grävling
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-23 12:02



Bookmark and Share


    All my ghosts
Sista fem raderna = pure magic.
2019-06-23

  Ulf Carlsson VIP
Poesi kan i lyckliga stunder lyfta fram det osagda och oskrivna.
Som här!
2019-06-23

  Nanna X
Jo, kroppen berättar på sitt sätt...
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling