Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann historia. Ibland gör en enda bokstav stor skillnad... :-D


"Haschtaggar"

en av mina vänner hade många hashtaggar
till en av sina postningar på Instagram

och då hade nån kommenterat:
"Ge nu fan i dedär haschtaggarna!"
LOL – taggad på hasch?




Övriga genrer av Tomas Karlsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-01 10:00



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
:D
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP