Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnens zebror

Kristall svan simmar i sjö av ångestdämpande droppar.
Du vet exakt den punkt där smärtan gör som mest ont.
Men tusen champagne färgade rosor, pärlugglornas mjuka fjäderdräkt dess vingar omsluter mig.
Älskade vännen mina sår läker som svalkande aloe vera. Även om nattens äventyr som berusad ballerina vinglandes balanserar på lina av spindeltråd.
De som tidigare trott sig vara gudinnor av sanningens kakaduor visar sig vara härskare av lögnens zebror. För mig gör det detsamma. Som enhörning i solnedgångens guldglitter du mig förtrollar till den magi som den äkta kärlek vi ger varandra. Som skabbig rävhona jag stryker mig längs övergivna gator. Men i leopardens blick jag svävar bland havsörn och snökrabbor.
Ensam jag ej längre är, med minnen från lusthuset på öde ö. Vi älskar den kärlek som vänskapens band oss för evigt förena. Om än för en stund. En liten sekund i tystnadens oas. Jag klamrar mig fast vid din karismatiska skönhet, så krampaktigt så det smärtar. Då min egna skönhet försvann någonstans i livets sjö.
I den sjö kristall svan simmar bland ångestdämpande droppar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-23 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP