Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stormen

 

en pinande blåst
väcker mig i gryningen
vill inte vakna ur drömmen
handen söker kudden
finner den bolmande röken
orden som sårar. ser broderiets slingor
spåren  fingertoppsdansen

hör vindens fingrar. regnet över rutan
ljudet från högtalaren mellan husen

saknar dig alltid älskade uggleben

då vi slutar sakna
slutar vi andas

 

förblir sten. sovande




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-23 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP