Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkärlek

 

 

en sommar var du min

vi sågs spontant

visste aldrig när du kom

du visste att jag väntade

 

vi hade sköna stunder

njöt av varandra

som om varje stund var den sista

vi visste det var lånad tid

 

om jag inte flyttat

hade vi fortsatt träffas?

troligtvis inte

det var rätt rörigt i mitt liv då

 

kanske bäst som skedde

men du finns i mitt minne

du tillhörde en annan

och jag var bara en ung flicka




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-23 13:59



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Utav en fling
bidde ingenting
bara ett minne
djupt därinne
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP