Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess



Erotikens förödande makt
är klassisk
i en tid
när allt går att saluföra
Gränserna
är genomskinliga
likt plasten
i köttdisken
samt lika färska
som äpplena
bland grönsakerna




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-23 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP