Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstanke...ingen bagatell

 

 

Tänkte gott trodde

du var god gjorde fel som

inte lyssnade

på förnuftets röst passion

ej detsamma som kärlek

 

vill så gärna tro

att mänskligheten är god

sjukdom ett försvar

men rättfärdigar inte

onda handlingar adjö

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-23 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP