Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimmig blick...bagatell

 

 

På åskådarplats

ovan molnen högst upp på

berget sitter  han

huvudet mot bröstet där

ingen kan se tårarna

 

begrundar livet

som pågår långt därnere

hjälplöst förlorad

i vetskapen att inte

kunna påverka något

 

av betydelse

i livets slutminut finns

bara en tanke

att de efterlevande

minns hans goda avsikter

 

blir avbruten av

en röst ett par ögon en

vänlig framsträckt hand

sjävömkan min vän finns tid

för att ägna sig åt sen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-23 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP