Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOLK FÖRSVINNER - EN EFTER EN

Folk försvinner - en efter en

Men var finns den jag kan räkna som vän?

Några blir varnade

andra besvikna

Vad är det meningen

att det ska likna?

 

LARZ GUSTAFSSON 23/6 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-06-23 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP