Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser fram emot nya minnesvärda ögonblick

 

 

Tänker på dagar

som passerat glömmer bort

de som återstår

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-23 23:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ganska vanligt fenomen.
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP