Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad efter ett av mina barn


Mitt garnnystan

För 14 år sedan miste jag ett av mina barn
saknar honom för alltid i mitt garn
Ett nystan utan ett älskat barn
är som ett nystan som fattas några trådar i sitt garn
Jag för evigt vårdar minnet av mitt barn
Värdesätter mitt garn, mitt barn i min famn
och väver in dig i dig i min barm
Du får följa mig till den dag jag slutar andas,
tills den dagen kommer när du får blandas
bland andras nystan av saknad.
Vi är många mammor som saknar våra barn,
vi är många mammor som väver
in våra barn i en evig saknad i våra garn
i en saknad av tystnad
i våra blandade nystan av saknad
efter barnen vi längtar efter
och minnen vi önskar tittar fram
Hur kan vi nånsin sluta sakna?




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 512 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-24 00:08



Bookmark and Share


  AjBi
<3 <3 <3
2019-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din fina text, jag har också förlorat ett barn.
2019-06-24

    ej medlem längre
Vackert och starkt!
Läst den flera gånger….
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson