Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indian summer

Sara åh Sara du är flowet min musa
känner du pulsen smaken av salt
och havet som med sina vågor
som sköljer allt rent

jag är beatet som vart rytmik
slår som en indian trumma mitt
i striden

Sara åh Sara ljusen som fyller våra rum
brinner sakta ner
Vi dansar med Jim Morrisons ande inatt
känner du extasen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-24 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal