Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019.06.23 söndag


Sommarförväntan

 

Velande åksjuka drar i nödbromsen
för ännu ett inställt äventyr
till Samarkand.

Jag vill bara vila mitt huvud
mot ditt hjärta en gång till.
Du vet ro är mitt mellannamn
och saknad kommer alltid.
Tillsammans med kärlek.

Vi kretsar runt varandra,
det måste du väl ha märkt.
Vi har ju alltid allt, det ser jag nu.
Så låt oss betagas av nejden,
vågorna, de vajande träden
och min inbjudan till sommardrömmar.

Solen hinner vi se hela dygnet om vi vill.
Låt oss ta en tur till syndafallet
efter en strapatsrik mardröm i staden.
Detta vemod.

Om vi aldrig fallit hade vi inte behövt
resa oss,
eller ens gråta ut.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-24 04:30



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Stark och vackert i vemodig poesi !!! I kärleken till naturen och tårar som alltid vill falla . Om man kan den kosten att ”gråta ut ”
2019-07-04

    ADI Nehlin
Vackert vemod
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP