Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina älskade!

Jag följer er steg för steg.
Kommer finas varje steg ni tar.
Gråter ni så gråter jag.
All sorg finns i mitt hjärta.
Och all glädje. Finns alltid
Nu och i mitt hjärta förevigt.
Om ni gråter så gråter jag.
Men låt mig finnas och ta hand om er.
För ni är det finaste jag har.
Mina älskade flickor.
Vilken glädje.
Det allra bästa som finns
Ingen kan göra er illa för då skjuter jag dom.




Bunden vers av Tina79
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-24 05:13



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Håller med. Känner samma sak!
2019-07-28

    ej medlem längre
Fint och okomplicerat! Låter som någon som varit inne och tittat till barnen när de sover om natten och sedan sätter sej vid datorn!
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79