Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Today...

 

 

your petal soft voice

butterflies dance

all make an angelic love

to my soul




Fri vers av Rise Little One
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-24 07:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wonderful!
2019-06-25

  M M Mannheim VIP
Few words, an angel need no more!
2019-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om livsglädje!
2019-06-24

  Quasimodo
Här dansar vingar i kärlekens vindar

2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One