Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ideala tillstånd

I det ideala tillståndet
är ingenting av scenariots förhållande
till våra liv beroende av oss längre
Scenarier bara producerar verkligheter i en enda rad
för alla

I detta läge vistas vi med en grupp
varelser från olika sinnevärldar medan
verklighetens grönklädda kultur med takryttare
som försöker överrösta stormfåglars läte
försöker att bereda oss för ett liv i en
kombinerad verklighet på många plan

Vad samtalen om dessa olika verkligheter
handlar om kan jag inte lära mig förstå
Bara att de troligtvis handlar om allt som hände
sedan vi avförts från verkligheten
tillsammans med alla dem
som vi en gång fick mental åtkomst till

Slutligen blir samtalen så engagerade
att det uppstår ett sorl efter plöjaren
som överröstar allt för han plöjer upp
vår verklighet från fordom
så att det finns plats för nya




Övriga genrer av Lennart Andersson
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-24 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson