Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångernas sång!

Låt mig få höra önskeorden
fyll mitt hjärtat med dem till max
sjung dem om du vill över jorden
men lagom, annars blir jag till vax...
För din timbre den älskade höga
gör att inte bara hjärtat rörs
utan varje kännande öga
till brinnande tårar förs...

Så sjung dem åter och åter
brusande ja runt i kring
bry dig ej om hur jag låter
bara ge allt i din swing...
Synerna mina de dubblas
liksom glädjen för mig här
det så gott i mig bubblas
ljuvligt för sången
den lyfter och bär!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-24 08:04



Bookmark and Share


  ULJO
Musik till den och du är hemma
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt