Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderad favorit.


Den hundrade...

Den hundrade...
Den hundrade apans sång
samma jargong
gång på gång
ingen undgår den att höra.

spegel o spegel
på väggen
du är mig så kär

lika som bär
och inga fel
syns ju där

kopia eller klon
gör mig det samma
bara ingen sticker ut

ersättas alla kan
med varandra
utan att ändra
på den andra

© Bosse 24 juni 2019.

Rev av 5 maj 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-24 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten