Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


717.LOOKS SO CONFUSED...

så odmjukt...VAD HÄNDE!?!
...LOOKS SO CONFUSED...

tydligen"WHO's THE FAKE NOW?"
snokade fram att livlöst bälte
kretsar runt DIG...

KASTA UT!

behövs det mycket för
att återuppväcka ANDE?

ICKE!

RÄCKER EN FRISK DROPPE
AV REN SJÄL _ EFTERSOM
*DU*ÄR AXELFÄSTE!AMEN!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-24 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP