Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta små ögon

Din blick är så tung och laddad,
jag får akta mig för att bli träffad.
Ser att dina ögon är i strid
inget kan avväpna dem.

Hat och kärlek, det ska inte vara varken
psykiskt eller fysiskt möjligt att ta fel på.
Känslan att vilja skada eller känslan att älska.

Du tror att du handlar i kärlek då du egentligen
kränker mig.

Jag tänker välja att titta bort nu.





Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-24 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad