Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TA ANSVARET!

Åtagandet på poesin måste man utöva
Man ska ta ansvaret och skriva om det som pågår i samhället
detta är poetens/författarens plikt precis som soldatens plikt för att försvara landet
poeten är en del av samhället och kan till och med vara ledning- genom sina ord- för att förbättra samhället och leda det till det bästa- så mycket som möjligt

Det är en sorts av förpliktelse mot samhället.




Övriga genrer (Essä/Recension) av MALVAA VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2019-06-24 09:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet!
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP