Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMAR!

I sommar

är sommaren

som-mardröm




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2019-06-24 10:26



Bookmark and Share


  Roger VIP
Så kort och ändå säger den allt. Bra skaldat!
2019-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP